06 April 2017

BEKAM AREA SHAH ALAM, PUNCAK PERDANA, PUNCAK ALAM, KLANG, DAN HULU SELANGOR

Assalamualaikum w.b.t dan Hai Semua!

Minggu Ari sempat bersembang di whatsapp dengan sahabat lama Ari yang merupakan classmate degree semester lepas. Member Ari ni dia dah kerja dan start buat E-PJJ untuk semester ni. Nak dijadikan cerita bersembang punya sembang bukan main gossip dia pun bagitahu Ari yang dia sekarang ni ada buat servis bekam dekat area shah alam dan sewaktu dengannya. Servis Bekam ni cover untuk kawasan sekitar Shah Alam, Puncak Perdana, Puncak Alam, Klang dan Hulu Selangor Sahaja.

Ni sebabnya kawasan ni saja yang paling dekat dengan tempat tinggal member Ari dan dia kerja full time. Bekam ni sebenarnya jadi side income kawan ari untuk dia pergi umrah, itu apa yang dia cerita dekat Ari. Sebagai satu usaha Ari nak promote kat sini untuk bantu member Ari. Member Ari ni buat sesi bekam dari rumah ke rumah.

Tengok la tagline dia kat bawah "kami datang tempat anda", Sound like a great offer right!. Namun harus aku akui yang aku ni pengecut bila tengok darah pekat likat. Jadi mampu follow Member Ari saja la tengok cara dia bekam client dia. Sangat selamat, bersih dan teknik yang dia gunakan sangat cekap macam proffesional. ohh okay! Member Ari ni certified untuk buat bekam dari salah sebuah intitusi di Puncak Alam, Jadi tak perlu bimbang okay!. 

Buat masa ni Member Ari buat untuk lelaki sahaja sebab dia takde partner dan tak terikat dengan mana-mana syarikat. Jadi, pada semua kaum adam yang nak cuba servis berbekam ni, Jom tengok di bawah..


BEKAM UNTUK LELAKI SAHAJA!

bekam area shah alam klang dan hulu selangor
SENARAI HARGA BEKAM LEGASI

BEKAM LEGASI
(HANYA DI SHAH ALAM, PUNCAK PERDANA, PUNCAK ALAM, KLANG DAN HULU SELANGOR)

WHATSAPP/CALL: ASYRAF HATA - 016-3151448

  • Harga adalah tertera seperti di dalam banner!
  • Sebarang Sesi Berbekam haruslah ditempah terlebih dahulu melalui telefon/whatsapp
  • Diskaun Pelajar adalah hanya untuk pelajar (Sila beri Kad Pelajar untuk Pengesahan)


bekam area shah alam puncak alam puncak perdana klang dan hulu selangorbekam area shah alam puncak alam puncak perdana klang dan hulu selangor
Bekam Di Rumah Anda

JOM BEKAM DENGAN BEKAM LEGASI!









CONTINUE READ »

29 March 2017

Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 29 Mac 2017, iaitu tepat jam 2.00 petang sehingga hari esok, 2.00 petang 30 Mac 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
CONTINUE READ »

28 March 2017

PEMENANG LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST 2017! YESS!

Lazada birthday blogger contest 2017


TAHNIAH RAKAN BLOGGER!

Ari tumpang gembira kepada semua blogger yang tersenarai sebagai pemenang..

nanti korang boleh lah shopping sakan di LAZADA dengan voucher yang korang dah menang..haha!! Ari tak menang pun kali ni. Baru first time join contest2 macam ni. Rasa seronok sangat ada yang sudi support blogger macam kami. Hopefully, banyak contest2 macam ni dianjurkan di masa akan datang. Kalau ada jangan lupa TAG Ari okay!

Pada yang tak menang, jangan sedih cuba lagi tahun hadapan...buat masa sekarang jom kita berhuhu saja tengok blogger lain berbelanja kat Lazada okay! hahaha!


CONTINUE READ »

Ads Inside Post