06 April 2017

BEKAM AREA SHAH ALAM, PUNCAK PERDANA, PUNCAK ALAM, KLANG, DAN HULU SELANGOR

Assalamualaikum w.b.t dan Hai Semua!

Minggu Ari sempat bersembang di whatsapp dengan sahabat lama Ari yang merupakan classmate degree semester lepas. Member Ari ni dia dah kerja dan start buat E-PJJ untuk semester ni. Nak dijadikan cerita bersembang punya sembang bukan main gossip dia pun bagitahu Ari yang dia sekarang ni ada buat servis bekam dekat area shah alam dan sewaktu dengannya. Servis Bekam ni cover untuk kawasan sekitar Shah Alam, Puncak Perdana, Puncak Alam, Klang dan Hulu Selangor Sahaja.

Ni sebabnya kawasan ni saja yang paling dekat dengan tempat tinggal member Ari dan dia kerja full time. Bekam ni sebenarnya jadi side income kawan ari untuk dia pergi umrah, itu apa yang dia cerita dekat Ari. Sebagai satu usaha Ari nak promote kat sini untuk bantu member Ari. Member Ari ni buat sesi bekam dari rumah ke rumah.

Tengok la tagline dia kat bawah "kami datang tempat anda", Sound like a great offer right!. Namun harus aku akui yang aku ni pengecut bila tengok darah pekat likat. Jadi mampu follow Member Ari saja la tengok cara dia bekam client dia. Sangat selamat, bersih dan teknik yang dia gunakan sangat cekap macam proffesional. ohh okay! Member Ari ni certified untuk buat bekam dari salah sebuah intitusi di Puncak Alam, Jadi tak perlu bimbang okay!. 

Buat masa ni Member Ari buat untuk lelaki sahaja sebab dia takde partner dan tak terikat dengan mana-mana syarikat. Jadi, pada semua kaum adam yang nak cuba servis berbekam ni, Jom tengok di bawah..


BEKAM UNTUK LELAKI SAHAJA!

bekam area shah alam klang dan hulu selangor
SENARAI HARGA BEKAM LEGASI

BEKAM LEGASI
(HANYA DI SHAH ALAM, PUNCAK PERDANA, PUNCAK ALAM, KLANG DAN HULU SELANGOR)

WHATSAPP/CALL: ASYRAF HATA - 016-3151448

  • Harga adalah tertera seperti di dalam banner!
  • Sebarang Sesi Berbekam haruslah ditempah terlebih dahulu melalui telefon/whatsapp
  • Diskaun Pelajar adalah hanya untuk pelajar (Sila beri Kad Pelajar untuk Pengesahan)


bekam area shah alam puncak alam puncak perdana klang dan hulu selangorbekam area shah alam puncak alam puncak perdana klang dan hulu selangor
Bekam Di Rumah Anda

JOM BEKAM DENGAN BEKAM LEGASI!









CONTINUE READ »

29 March 2017

Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 29 Mac 2017, iaitu tepat jam 2.00 petang sehingga hari esok, 2.00 petang 30 Mac 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
CONTINUE READ »

28 March 2017

PEMENANG LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST 2017! YESS!

Lazada birthday blogger contest 2017


TAHNIAH RAKAN BLOGGER!

Ari tumpang gembira kepada semua blogger yang tersenarai sebagai pemenang..

nanti korang boleh lah shopping sakan di LAZADA dengan voucher yang korang dah menang..haha!! Ari tak menang pun kali ni. Baru first time join contest2 macam ni. Rasa seronok sangat ada yang sudi support blogger macam kami. Hopefully, banyak contest2 macam ni dianjurkan di masa akan datang. Kalau ada jangan lupa TAG Ari okay!

Pada yang tak menang, jangan sedih cuba lagi tahun hadapan...buat masa sekarang jom kita berhuhu saja tengok blogger lain berbelanja kat Lazada okay! hahaha!


CONTINUE READ »

25 March 2017

Segmen : Nak Wani Reviewkan Blog Anda? BY Wanruswaniee

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


blog review 2017
KLIK BANNER UNTUK INFO!

Tarikh Segmen:
23/03/2017 - 31/03/2017

JOM JOIN DAN SUPPORT BLOGGER LAIN!



CONTINUE READ »

18 March 2017

UYUL ROSLI 1ST GIVEAWAY

uyul giveaway



SENARAI HADIAH: 

3 X 100PCS Name Card (T&C)

2 X RM10 Topup

2 X RM5 Topup

Pemenang akan dipilih melalui random.org dan akan diumumkan 
pada 28 Mac 2017 (Selasa)
CONTINUE READ »

14 March 2017

PENCARIAN BLOGLIST APRIL - JUN 2017

bloglist 2017
Klik Banner untuk join sekarang!


Assalamualaikum w.b.t dan Hai semua!


Syarat- Syarat Penyertaan

1. Sila ikut syarat dengan jujur

2. Follow blog babyshambles  

3. Like page FB Blogbabyshambles


Tarikh Tamat:  30 Mac 2017

CONTINUE READ »

13 March 2017

GIVEAWAY : LINK WITH ME

Klik Banner untuk join!

Assalamualaikum w.b.t dan Hai...

Jom join Giveaway by Sishawa

Tarikh Tamat: 24 Mac 2017

Support blogger disekeliling okay!
CONTINUE READ »

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com




Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.



Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...



Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.



** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...
CONTINUE READ »

Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali

segmen berblogging
Klik Banner diatas untuk maklumat lanjut!


Assalamualaikum w.b.t dan Hai guys!

ni salah satu usaha nak tingkatkan followers blog Ari
support segmen diatas daripada blog  Starlavenderluna
Jom! support sesama kita blogger...
CONTINUE READ »

12 March 2017

JOM JOIN LAZADA 5th BIRTHDAY BLOGGER CONTEST!
MENANG BAUCER KHAS DARI LAZADA

Lazada blogger contest

Assalamualaikum w.b.t , hai peeps!

LAZADA website favourite rakyat Malaysia termasuk yang tengah menulis ni untuk shopping barangan online akan menyambut ulang tahunnya yang ke 5 pada tahun ni. Dah tua rupanya LAZADA ni ish2...haippp! tua2 jangan memain, tak padan dengan usia LAZADA yang meningkat naik LAZADA akan adakan LAZADA BIRTHDAY SALES
CONTINUE READ »

24 February 2017

PERMOHONAN KEMASUKAN KE UITM 2017/2018 Online Sesi Akademik 1 JOM MOHON SEKARANG!!!

mohon uitm 2017
Klik gambar ini untuk maklumat lanjut!

CONTINUE READ »

19 February 2017

AL KESAH PENULIS BLOG INI AMATLAH SIBUK!


mimpi aria busy
 Google Images

Assalamualaikum w.b.t dan hai!
kepada semua pembaca blog Ari yang entah wujud atau tak..?


Pertama sekali, Lamanya Ari tak haapdate blog ni sampaikan terlupa cara cara nak update balik blog..Kah Kah Kah!! setelah beberapa minggu sunyi sepi tanpa sebarang post kini daku kembali buat onar dekat blog kecik nih...Ceeh!

Cuba korang semua jeling mata korang dekat title entry atas tu kemain retiss tak Ari sibuk mengalahkan orang bekerja padahal student lagii...okay, tujuan updates ni bukan apa nak bagitau semua Ari tengah menjalani praktikal ataupun student attachment selama sebulan dekat Institut Jantung Negara, KL...Alhamdullilah, So far so good Ari cuba sesuaikan life kerja yang ketara bezanya dari belajar. Kalau belajar duduk atas meja sampai tepu kepala otak, Kerja pulak nak patah pinggang angkut rekod2 patient IJN...inilah life kerja gamaknya lain daripada lain. Nanti kita gossip2 pasal IJN ni ya peeps!

Last sekali, Ari juga dah menang dan tersenarai sebagai bloglist di sebuah blog bloggers yang Ari join GA bloglist dia...Terima kasih banyak banyak sudi letak Ari kat bloglist. Sebenarnya lupa blog mana..Hahaha!! Takpa nanti i blogwalking balik kat blog you okay! Kita kasi jalin persahabatan yaw..bagi yang jemput join GA kat chatbox insyaallah! kalau ada masa lapang Ari cuba join. Tulis entry ni pun curi2 masa yang ada ja Hehehe!..

Sampai sini saja ya Ari tulis, izinkan aku berlalu hahaha!..Kalau ada masa Ari singgah blog korang semua okay!...jangan lupa tinggal link dekat chatbox blog Ari tau...Bye2 sayang sayang semua!






CONTINUE READ »

25 January 2017

BLOGLIST FEBRUARI BY IRAZULKEFFELE

bloglist ira
KLIK BANNER SEKARANG!


TEMPOH :  25 JAN – 30 JAN 2017 

PENGUMUMAN : 31 JAN 2017 


Terma & Syarat Penyertaan :

1.   Follow blog IRA

2.   Follow google+ IRA

3.   Buat satu entri “BLOGLIST FEBRUARI BY IRAZULKEFFELE” dan backlink posting ini bersama banner di atas. (sekiranya terdapat kesalahan ejaan nama penaja, penyertaan anda akan dibatalkan)

4.   Tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen untuk balas kunjung dari pihak penaja

5.   10 peserta bertuah akan dipilih
CONTINUE READ »

23 January 2017

SEGMEN BLOGLIST FEBRUARI BY SYAZHARZAYSMINME

KLIK BANNER DIATAS SEKARANG!!

TEMPOH GA: 22/01/17 - 30/01/2017


Follow blog SYAZHARZAYSMINME pada yang belum follow 
Follow g+  SYAZHARZAYSMINME
Follow instagram 
Like smule ( bagi yang ada smule ja ) 
CONTINUE READ »

22 January 2017

A Mean 2017 "Goodbye" Sang to All KPOP Fans..Listen to Song Sang By Popular Group!

Assalamualaikum w.b.t..


It was really sad for all Kpop fans including me as the KPOP group that we always cheering for will disband and taking separate ways. I always listen to every song they release...they song always left me with excited lingering feeling and until now i still listen to those song...


I.O.I and 2NE1 have greet me this year with their very last goodbye song as their group will now be officially disband this month (actually 2NE1 disband earlier due to unexpected event). Goodbye guys until we met again!
CONTINUE READ »

16 January 2017

Planner & Calendar Giveaway BY kasihkuamani



KLIK BANNER DIATAS!!


TEMPOH GA: 23.01.2017

PENGUMUMAN PEMENANG : 24.01.2017


1. Follow Blog KasihkuAmani
2. Follow Instagram kasih_shadz (boleh joint walaupun tak ada IG)
3. Buat entry, tepek gambar yang tak semenggah tu dan backlink ke entry ini.
4. Tinggalkan link entry dan nama IG anda di ruangan komen.

CONTINUE READ »

15 January 2017

1st GA by BAJETciputseleraBESAR


Assalamualaikum w.b.t 

Sis Ana Suhana first time buat GA untuk blognya...
Jom kita semua join kasi meriah Sis Ana punya blog
...
Hadiah all the way from korea okayy jangan memain..haha!!


 Tempoh berGA : 25 Dis 2016 - 31 Jan 2017


Klik Banner Sekarang!!










CONTINUE READ »

Bolbbalgan4- Galaxy (Lyrics+Official MV)


red planet album

keopireul neomu manhi masyeossna bwayo
simjangi mak dugeundaego
jameun jal suga eopseoyo
hancham dwie byeolbicci naerimyeon
nan dasi jamdeul sun eopsgessjyo
jinagan saebyeogeul da saemyeon
dasi ne gyeote jamdeulgessjyo
neoui pume jamdeun nan machi
cheonsaga doen geosman gatayo
nan geudae pume
byeolbicceul ssoda naerigo
eunhasureul mandeureo
eodideun naragage halgeoya
Cause I’m a pilot anywhere
Cause I’m a pilot anywhere
lighting star shooting star
julge nae Galaxy
Cause I’m a pilot anywhere
Cause I’m your pilot ne gyeote
jeo byeoreul tta negeman
julge my galaxy
Like a star naerineun bicheoreom
banjjagineun neol gajigo sipeo
get ma mind
eomjiwa geomjiman haedo
nae maeumeul neomu jal pyohyeonhae
buteo andal nanikka
manyang tteolligiman han ge anya
junbiga doemyeon ssoa ollin
ingongwiseongcheoreom
ne juwil magu maemdollyeo hae
deo gakkawojindamyeon
nega gajyeojullae
i tteollimeul
eojeneun naega gibuni cham johaseo
jinagan haengseongedaga
geudae ireum saegyeo nohassjyo
hancham dwie byeolbicci naerimyeon
geu byeori gajang balkge biccnayo
jinagan saebyeogeul da saemyeon
dasi ne gyeote jamdeulgessjyo
byeolbit arae jamdeun nan machi
on ujureul gajin geosman gata
nan geudae pume
byeolbicceul ssoda naerigo
eunhasureul mandeureo
eodideun naragage halgeoya
Cause I’m a pilot anywhere
Cause I’m a pilot anywhere
Lighting star Shooting star
julge nae Galaxy
Cause I’m a pilot anywhere
Cause I’m your pilot ne gyeote
jeo byeoreul tta negeman
julge my galaxy
Cause I’m a pilot anywhere
Cause I’m a pilot anywhere
Lighting star Shooting star
julge nae Galaxy
Cause I’m a pilot I’m your pilot
Lighting star Shooting star
julge my galaxy



Sana Sini:  20 Drama Korea Popular 2016
Full Album
bolbbalgan4 (Red Planet)
CONTINUE READ »

09 January 2017

GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE


Assalamualaikum w.b.t dan Hai Dunia..

mengadakan GA sempena Birthday Boy Sis Liez yang tomey.

Jemput semua meriahkan dan join GA ni sebab ada hadiah "Boek Punya"
Sis Liez nak bagi.

Klik Banner untuk makluman lanjut.

Tarikh GA: 9/01/2017 ~ 9/02/2017

Nak join Giveaway sangat mudah...

1) Follow blog Liez
2) Follow Google+ Liez
3) Buat satu entri simple dan backlink kan 
ke entri Liez ni dibahagian komen
CONTINUE READ »

08 January 2017

Back To School Giveaway by Abam Kie


Assalamualaikum Semua!

Blog Abam Kie
Secara rasminya melancarkan GA Back To School
Jom meriahkan dan buat ramai dekat sana!!
klik banner dan link diatas untuk makluman lanjut..

Tarikh:
6 ~ 31 Januari 2017

CONTINUE READ »

05 January 2017

Segment: Follower meningkat dengan mudah

JOM JOIN SEMUA!!!

BlogID= 6244593401889041051
CONTINUE READ »

Ads Inside Post