19 February 2017

AL KESAH PENULIS BLOG INI AMATLAH SIBUK!


mimpi aria busy
 Google Images

Assalamualaikum w.b.t dan hai!
kepada semua pembaca blog Ari yang entah wujud atau tak..?


Pertama sekali, Lamanya Ari tak haapdate blog ni sampaikan terlupa cara cara nak update balik blog..Kah Kah Kah!! setelah beberapa minggu sunyi sepi tanpa sebarang post kini daku kembali buat onar dekat blog kecik nih...Ceeh!

Cuba korang semua jeling mata korang dekat title entry atas tu kemain retiss tak Ari sibuk mengalahkan orang bekerja padahal student lagii...okay, tujuan updates ni bukan apa nak bagitau semua Ari tengah menjalani praktikal ataupun student attachment selama sebulan dekat Institut Jantung Negara, KL...Alhamdullilah, So far so good Ari cuba sesuaikan life kerja yang ketara bezanya dari belajar. Kalau belajar duduk atas meja sampai tepu kepala otak, Kerja pulak nak patah pinggang angkut rekod2 patient IJN...inilah life kerja gamaknya lain daripada lain. Nanti kita gossip2 pasal IJN ni ya peeps!

Last sekali, Ari juga dah menang dan tersenarai sebagai bloglist di sebuah blog bloggers yang Ari join GA bloglist dia...Terima kasih banyak banyak sudi letak Ari kat bloglist. Sebenarnya lupa blog mana..Hahaha!! Takpa nanti i blogwalking balik kat blog you okay! Kita kasi jalin persahabatan yaw..bagi yang jemput join GA kat chatbox insyaallah! kalau ada masa lapang Ari cuba join. Tulis entry ni pun curi2 masa yang ada ja Hehehe!..

Sampai sini saja ya Ari tulis, izinkan aku berlalu hahaha!..Kalau ada masa Ari singgah blog korang semua okay!...jangan lupa tinggal link dekat chatbox blog Ari tau...Bye2 sayang sayang semua!






2 comments:

  1. Biasalah sebagai student praktikal, nanti kalau dah start keje betul-betul lagi sibuk... :-)

    ReplyDelete
  2. hai

    assalamualaikum

    terima kasih sudi follow blog saya

    ReplyDelete

Terlajak Perahu Boleh Diundur, Terlajak Kata Badan Binasa...

Saya tidak terlibat dengan sebarang komen yang berbaur negatif, unsur perkauman, politik dan sebarang ideologi yang disampaikan didalam ruangan ini..

Ads Inside Post