29 March 2017

Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 29 Mac 2017, iaitu tepat jam 2.00 petang sehingga hari esok, 2.00 petang 30 Mac 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
CONTINUE READ »

28 March 2017

PEMENANG LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST 2017! YESS!

Lazada birthday blogger contest 2017


TAHNIAH RAKAN BLOGGER!

Ari tumpang gembira kepada semua blogger yang tersenarai sebagai pemenang..

nanti korang boleh lah shopping sakan di LAZADA dengan voucher yang korang dah menang..haha!! Ari tak menang pun kali ni. Baru first time join contest2 macam ni. Rasa seronok sangat ada yang sudi support blogger macam kami. Hopefully, banyak contest2 macam ni dianjurkan di masa akan datang. Kalau ada jangan lupa TAG Ari okay!

Pada yang tak menang, jangan sedih cuba lagi tahun hadapan...buat masa sekarang jom kita berhuhu saja tengok blogger lain berbelanja kat Lazada okay! hahaha!


CONTINUE READ »

25 March 2017

Segmen : Nak Wani Reviewkan Blog Anda? BY Wanruswaniee

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


blog review 2017
KLIK BANNER UNTUK INFO!

Tarikh Segmen:
23/03/2017 - 31/03/2017

JOM JOIN DAN SUPPORT BLOGGER LAIN!



CONTINUE READ »

18 March 2017

UYUL ROSLI 1ST GIVEAWAY

uyul giveaway



SENARAI HADIAH: 

3 X 100PCS Name Card (T&C)

2 X RM10 Topup

2 X RM5 Topup

Pemenang akan dipilih melalui random.org dan akan diumumkan 
pada 28 Mac 2017 (Selasa)
CONTINUE READ »

14 March 2017

PENCARIAN BLOGLIST APRIL - JUN 2017

bloglist 2017
Klik Banner untuk join sekarang!


Assalamualaikum w.b.t dan Hai semua!


Syarat- Syarat Penyertaan

1. Sila ikut syarat dengan jujur

2. Follow blog babyshambles  

3. Like page FB Blogbabyshambles


Tarikh Tamat:  30 Mac 2017

CONTINUE READ »

13 March 2017

GIVEAWAY : LINK WITH ME

Klik Banner untuk join!

Assalamualaikum w.b.t dan Hai...

Jom join Giveaway by Sishawa

Tarikh Tamat: 24 Mac 2017

Support blogger disekeliling okay!
CONTINUE READ »

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com




Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.



Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...



Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.



** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...
CONTINUE READ »

Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali

segmen berblogging
Klik Banner diatas untuk maklumat lanjut!


Assalamualaikum w.b.t dan Hai guys!

ni salah satu usaha nak tingkatkan followers blog Ari
support segmen diatas daripada blog  Starlavenderluna
Jom! support sesama kita blogger...
CONTINUE READ »

12 March 2017

JOM JOIN LAZADA 5th BIRTHDAY BLOGGER CONTEST!
MENANG BAUCER KHAS DARI LAZADA

Lazada blogger contest

Assalamualaikum w.b.t , hai peeps!

LAZADA website favourite rakyat Malaysia termasuk yang tengah menulis ni untuk shopping barangan online akan menyambut ulang tahunnya yang ke 5 pada tahun ni. Dah tua rupanya LAZADA ni ish2...haippp! tua2 jangan memain, tak padan dengan usia LAZADA yang meningkat naik LAZADA akan adakan LAZADA BIRTHDAY SALES
CONTINUE READ »

Ads Inside Post