28 March 2017

PEMENANG LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST 2017! YESS!

Lazada birthday blogger contest 2017


TAHNIAH RAKAN BLOGGER!

Ari tumpang gembira kepada semua blogger yang tersenarai sebagai pemenang..

nanti korang boleh lah shopping sakan di LAZADA dengan voucher yang korang dah menang..haha!! Ari tak menang pun kali ni. Baru first time join contest2 macam ni. Rasa seronok sangat ada yang sudi support blogger macam kami. Hopefully, banyak contest2 macam ni dianjurkan di masa akan datang. Kalau ada jangan lupa TAG Ari okay!

Pada yang tak menang, jangan sedih cuba lagi tahun hadapan...buat masa sekarang jom kita berhuhu saja tengok blogger lain berbelanja kat Lazada okay! hahaha!


9 comments:

  1. Huhuhu. Datang berhuhu sebab tak menang jugak. tahniah buat semua yg berjaya~ :)

    ReplyDelete
  2. Hai, terima kasih atas penyertaan anda untuk Uyul Rosli 1st Giveaway. Tahniah kepada yang telah berjaya, dan kepada yang tidak berjaya, tidak mengapa. Jika di masa akan datang ada rezeki lebih, Uyul akan adakan lagi Giveaway/Segmen. InshaaAllah.

    ****************************************
    Sila semak senarai pemenang. >>>>>
    Senarai Pemenang | Blonolog Blogger Picisan
    ****************************************

    Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Ada contest baru dari Lazada yunk, joinlah, hihi. Mana tau rezeki, RM500 tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis!! terlepas dah sis..Ari terlambat pulakk sibuk buat assgnment..hahaha!

      Delete
  4. Tahniah buat semua yang berjaya.. belum rezeki kita kan Aria..

    ReplyDelete
  5. tahniah .. hehehe saya tak join lah pulak contest ni..but anyway saya menang contest kali ke 17 dah

    ReplyDelete
  6. saya banyak join contest dalam facebook ..
    kali ke 17 tu saya baru menang giveway suria amanda dalam blog

    ReplyDelete

Terlajak Perahu Boleh Diundur, Terlajak Kata Badan Binasa...

Saya tidak terlibat dengan sebarang komen yang berbaur negatif, unsur perkauman, politik dan sebarang ideologi yang disampaikan didalam ruangan ini..

Ads Inside Post