06 April 2017

BEKAM AREA SHAH ALAM, PUNCAK PERDANA, PUNCAK ALAM, KLANG, DAN HULU SELANGOR

Assalamualaikum w.b.t dan Hai Semua!

Minggu Ari sempat bersembang di whatsapp dengan sahabat lama Ari yang merupakan classmate degree semester lepas. Member Ari ni dia dah kerja dan start buat E-PJJ untuk semester ni. Nak dijadikan cerita bersembang punya sembang bukan main gossip dia pun bagitahu Ari yang dia sekarang ni ada buat servis bekam dekat area shah alam dan sewaktu dengannya. Servis Bekam ni cover untuk kawasan sekitar Shah Alam, Puncak Perdana, Puncak Alam, Klang dan Hulu Selangor Sahaja.

Ni sebabnya kawasan ni saja yang paling dekat dengan tempat tinggal member Ari dan dia kerja full time. Bekam ni sebenarnya jadi side income kawan ari untuk dia pergi umrah, itu apa yang dia cerita dekat Ari. Sebagai satu usaha Ari nak promote kat sini untuk bantu member Ari. Member Ari ni buat sesi bekam dari rumah ke rumah.

Tengok la tagline dia kat bawah "kami datang tempat anda", Sound like a great offer right!. Namun harus aku akui yang aku ni pengecut bila tengok darah pekat likat. Jadi mampu follow Member Ari saja la tengok cara dia bekam client dia. Sangat selamat, bersih dan teknik yang dia gunakan sangat cekap macam proffesional. ohh okay! Member Ari ni certified untuk buat bekam dari salah sebuah intitusi di Puncak Alam, Jadi tak perlu bimbang okay!. 

Buat masa ni Member Ari buat untuk lelaki sahaja sebab dia takde partner dan tak terikat dengan mana-mana syarikat. Jadi, pada semua kaum adam yang nak cuba servis berbekam ni, Jom tengok di bawah..


BEKAM UNTUK LELAKI SAHAJA!

bekam area shah alam klang dan hulu selangor
SENARAI HARGA BEKAM LEGASI

BEKAM LEGASI
(HANYA DI SHAH ALAM, PUNCAK PERDANA, PUNCAK ALAM, KLANG DAN HULU SELANGOR)

WHATSAPP/CALL: ASYRAF HATA - 016-3151448

  • Harga adalah tertera seperti di dalam banner!
  • Sebarang Sesi Berbekam haruslah ditempah terlebih dahulu melalui telefon/whatsapp
  • Diskaun Pelajar adalah hanya untuk pelajar (Sila beri Kad Pelajar untuk Pengesahan)


bekam area shah alam puncak alam puncak perdana klang dan hulu selangorbekam area shah alam puncak alam puncak perdana klang dan hulu selangor
Bekam Di Rumah Anda

JOM BEKAM DENGAN BEKAM LEGASI!









5 comments:

  1. Wah..ringan badan bila lepas berbekam ni..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah cuba berbekam lagi tapi teringin jugak lah haha.

    ReplyDelete
  3. Mana lagi ok ek, bekam atau derma darah?, :)

    ReplyDelete
  4. jarang sangat berbekam... sebab ngeri bila kena cucuk jarum... huhuhu

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #29. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/04/senarai-url-blog-29.html . Pemenang akan diumumkan pada 19/4/2017. (^_^)

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  5. Belum pernah cuba bekam.

    Hajat hati tu ada. Tapi bila tengok kawan-kawan yang pergi bekam ada tanda lepas bekam tu walaupun sekejap malu lak rasa bila orang asyik tanya.

    ReplyDelete

Terlajak Perahu Boleh Diundur, Terlajak Kata Badan Binasa...

Saya tidak terlibat dengan sebarang komen yang berbaur negatif, unsur perkauman, politik dan sebarang ideologi yang disampaikan didalam ruangan ini..

Ads Inside Post